Det er på natten.. (Mari)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det er på natten..

 • 01.apr.2010kl.03:55 i Blogg
 • (7)


Det er på natten du blir sittende å tenke. Tenke over alt mulig.
Noen ganger kan det være et rent helvette, noen ganger kan det føles ut som om du er i himmelen. For meg er dette en mellomting. Etter å snakket med kjæresten i nesten 5 timer har jeg en glad følelse inni meg som jeg får hver gang jeg snakker med han. Det er en god følelse, en følelse som jeg ikke vil gi slipp på.

Jeg tenker på alle de dumme tingene jeg har gjort i livet. Valg som har forandret livet mitt på flekken, andre valg som jeg fant ut ikke var et bra valg etterpå. Det er langt ifra lurt av meg å skrive dette på nett, og det sjokkerer meg ikke om mine foreldre, tanter eller onkler leser dette, men for øyeblikket kunne jeg ikke brydd meg mindre. 
Jeg er en av mange mennesker som har slitt med selvskading. Selvskading ble til noe som jeg gjorde når ting ikke gikk bra, gikk til helvette med andre ord. Når du føler du har nesten alle imot deg, unntatt de beste vennene og kjæresten som alltid støtter deg. Selvskading ble til en vane og arrene kommer ikke bort på en god stund, det fant jeg fort ut. Det var en smertefull ting å gjøre, men det gjorde godt, samtidlig som det gjorde råvondt. Alle tårene som falt og alle tankene som surret rundt i hodet mitt. 
Jeg er bare 13, men det er faen meg ikke en enkel alder det heller. 

Jeg husker i sommer da alt gikk så bra! Jeg var sammen med vennene mine hele dagen. Badet, snakket og bare slappet av. Men så kom nettene der jeg ble sittende oppe og bare tenke. Tenke over mange valg som jeg aldri skulle ha tatt, valgene som jeg valgte feil på. 

Høsten var ikke så enkel den heller. Jeg hadde en kjæreste som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg nevner ikke navnet hans her, men de som kjenner meg vet hvem jeg snakker om. Den perioden jeg var sammen han hadde jeg det lang ifra enkelt. Jeg ble uvenn med mange av mine gode venner. De advarte meg mot han, men jeg brydde meg ikke. Men jeg gjorde det fort slutt etter en del ting skjedde. (Okey, nå tror dere sikkert masse forskjellig her, men jeg er fortsatt jomfru visst dere trodde noe annet!) Men det som skjedde vil jeg bare ikke legge ut på bloggen. Men etter å hørt på vennene mine, gjorde jeg det slutt med han. Noe som førte til lange krangler med han, mere selvskading og mange tårer. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg slo opp! Jeg hadde noen helt fantastike venner som stilte opp for meg der, alltid! 

Jeg vet ikke hvor mange som gidder å lese dette, men det bryr jeg meg fint lite om. Det er herlig å bare la fingrene skrive om dette.

Det jeg ikke skrev om høsten rett ovenfor her, var at jeg slet med en annen ting midt oppi alt det der også. Jeg hadde akkurat fjernet mandlene, noe som gjorde til at jeg nesten ikke klarte å spise på 2 uker. Dette utnyttet jeg stort. Noe av det eneste jeg spiste på 2 uker, var nudler. 2 bokser med nudler såvidt hver dag var det jeg levde på. Mamma og pappa merket at jeg hadde blitt tynnere. Det virket jo! Målet mitt var jo å gå ned 20 kg, noe som jeg nesten klarte. Jeg gikk ned 16 kg på 3 uker. 
Men siden jeg ikke kunne bruke unnskyldningen at jeg hadde vondt i halsen 3 uker etter operasjonen, ble feil. Derfor spiste jeg ikke på skolen, og minimalt lite hjemme.

Jeg sliter langt ifra med dette lengre, men jeg vet utrolig godt hvordan det er å se seg selv i speilet for å se en kropp som du bare prøver å finne feil med. Noen dager kan jeg være fornøyd med meg selv. Andre dager kan jeg se meg selv i speilet og har bare lyst til å knuse speilet. Ikke alle kan være perfekte, men man skal ikke gi opp av den grunn. Nei, jeg sitter ikke her å sier at jeg vet så mye om alt mulig, men dette er av egne tanker/erfaringer (kall det hva du vil) jeg skriver!

En veldig god vennine av meg skrev et innlegg om dette på bloggen sin for ikke så lenge siden. Nei, jeg hermer ikke etter henne når jeg skriver dette!
Dette er et lite utdrag fra teksten hun skrev:

"Kutting ble til slutt en del av hverdagen min, og jeg anger som bare det. Til sommeren kommer hele venstrehånden min til å være hvit, for det vises allerede nå, og jeg er bleik som bare det nå, så vil nesten ikke vite hvordan det blir med brunfarge."
Tenk dere hvor mange som har det sånn, jeg er selv en av de mange. Men jeg har sluttet med selskadingen. 
En ting var at det gjorde helt for jævlig vondt og at det ble stygge arr, en annen ting er at det er rett og slett ikke vits i å gjøre det! 
Selv om det er vanskelig der og da, ikke begynn med selskadingen! Det blir til en stygg vane som det ikke er lett å bli kvitt.

Jeg har det kjempebra for tiden. Jeg har en kjæreste som jeg elsker over alt på jord, jeg har venner som alltid er her for meg, og jeg har endelig funnet ut hvem jeg kan stole på og hvem jeg ikke kan stole på. Såklart kommer det dager der ikke alt er så lett som du vil ha det, men husk..
Det er i motbakker det går oppover! 

Vet ikke hvor mange som gidder å lese alt dette, men det var utrolig godt å få det ut!

-mari

 • 01.apr.2010 kl.13:40
  Fin blogg.

  Oh, utrolig herlig tanke ved å tenke at jeg har kommet meg på topplisten bare ved 2 dager. Jeg er jo en barbie, så why not?! Takk mine.. bitches. <3 Silikon kommer snaart ;-*
  Elin Anita
  01.apr.2010 kl.13:56
  du er modig du Mari mi ;*

  jeg er alltid der for deg! <3
  01.apr.2010 kl.23:17
  Fyfaen, bra skrevve! :o skræk e..
  Vegard
  02.apr.2010 kl.14:47
  Fyflate, så fjævli bra skrevve pissi!
  Græn nesten æ å Kristine..
  Ælska dæ Marimi;*
  Piaa
  03.apr.2010 kl.13:14
  Bynne næstn å grin e å..

  Å du ekje dein ænast som angre på å værra ilag me denj gutn.. -.-
  Torunn (fra dansegruppa :D )
  04.apr.2010 kl.00:33
  Mari, kjempebra skrevet. Ble rørt jeg ja, hadde jo ingen aning om alt du har gått gjennom! Bra at du har det mye bedre nå :)

  <3
  05.apr.2010 kl.21:22
  bra skrevve ;o

  fint vi e 3 så angra --,
  Design av: Ina Anjuta

  mari løvik

  15 år gammel jente som blogger om litt av hvert. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger på hva dere synes om bloggen min! For kontakt/spørsmål: mari.lovik@yahoo.no

  Kategorier


  Blogg FORSIDEN KONTAKT OM MEG OUTFITS

  Arkiv


  Januar 2012 Desember 2011 August 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Oktober 2009

  Design

  Ina Anjuta
  hits