om jenta bak bloggen (Mari)
Forside Add meg Om meg Kontakt

om jenta bak bloggenJeg heter Mari Løvik og er personen bak bloggen mel0nskall. Dere har vel skjønt det lenge, men jeg følte det var på tide å skrive et innlegg om hvem jeg er når jeg faktisk har blogget såpass lenge.

Jeg er en jente på 14 år som strekker meg litt over 170 cm over bakken og som elsker å fotografere, være sammen med venner og kjæresten, holde på med dans, stå på slalom og være en typisk tenåring. 
Har danset sånn særriøst i 2-3 år, men har danset masse før jeg begynte på dans sånn helt på "ordentlig". Dans er en viktig del av livet mitt, vet ikke hva jeg skulle gjort uten. All den energien og gleden jeg får ut av å danse er en herlig følelse! Har deltat på ukm i 2010 og skal gjøre det igjen i år. Gleder meg allerede.
Er veldig glad i å skifte hårfargen min fra brunt til blondt og fra blondt til brunt igjen, så håret mitt er så og si veldig ødelagt nå, men det blir vel brunt igjen nå. Random, men utseende bruker jo alltid å være med på sånne innlegg. Har blå øyne og lyst, krøllete hår sånn egentlig, men bruker å rette det ut nesten hele tiden. Ellers så er det ikke så mye mer å si om akkurat utseendet.


bare et eksempel på hvordan håret mitt er etter jeg har dusjet.. Heh

Jeg er vel ikke den personen som har den lengste lunten for å si det sånn. Jeg kan fort bli sint/sur visst folk skal si imot meg eller lignende. Men jeg er også en jente som smiler for det meste! Har litt sånn berg- og dalbane humør for å si det sånn. Men det er vel normalt?
For et års tid siden så hadde jeg en ganske "emosjonell" periode, du finner et innlegg om det en eller annen plass på bloggen. De som står meg nærmest vet om den perioden, så det er vel ikke så "nyttig" for dere som ikke kjenner meg så godt. :)

Er også veldig glad i å snakke i telefonen. Så det er ikke så veldig vanskelig å få kontakt med meg visst det er noe! Tror vennene mine har funnet ut det, siden jeg sikkert ringer minst en av de 4-6 ganger hver dag.. HEHE

 

Har også en kjæreste som jeg er veldig glad i! Siden jeg vet at du leser bloggen min, så vil jeg bare si at jeg er kjempeglad for at jeg fikk sjangsen til å bli kjent med deg. En så herlig person skal du lete lenge etter. Det beste er vel at du er min sin også! ♥  Kan sitte å snakke med deg i flere timer uten å bli lei, er så herlig bare å høre stemmen din eller se deg på skype. Ingen deg, ingen meg. Sånn er det bare.  Idag har vi vært sammen i 1 månede og 12 dager for å være helt presis.hihi
I love you, my boy ♥

Vennene mine er også en veldig stor del av livet mitt. Hva skulle jeg gjort uten de? Hvem skulle jeg ledd og grått sammen med? Hvem skulle jeg delt alt "sladderet" sammen med? Hallo, venner kan du snakke med om alt uten at du slipper å være redd for at de skal si det videre til andre. Jeg er så veldig glade i dere og jeg håper dere er klar over det! Jeg kommer alltid til å stille opp for dere, uansett om dere ringer klokken 2 på natten bare fordi dere ikke får sove eller har noe å si. Uansett.

I love you, babes! Forever ♥


Oppveksten min har ikke vært så spesiel at det gjør noe, men jeg bodde på Jessheim i 2 år før vi flyttet til den øde plassen her med navn Halsa. Ikke det at jeg husker så mye fra da vi bodde der at det gjør noe, men det får jo så bare være.


Et av mange barndomsbilder som henger rundt i huset.

-mari

 

 


 • 08.jan.2011 kl.02:30
  Lika å rinnje du ja, d e sikkert å visst xD
  Design av: Ina Anjuta

  mari løvik

  15 år gammel jente som blogger om litt av hvert. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger på hva dere synes om bloggen min! For kontakt/spørsmål: mari.lovik@yahoo.no

  Kategorier


  Blogg FORSIDEN KONTAKT OM MEG OUTFITS

  Arkiv


  Januar 2012 Desember 2011 August 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Oktober 2009

  Design

  Ina Anjuta
  hits