Mari -
Forside Add meg Om meg Kontakt

bloggpause

 • 31.jan.2011kl.23:20
 • (1)


Tar bloggpause for noen dager. Er så mye som har skjedd at jeg orker ikke å blogge.

-mari

 • sen natt

  • 30.jan.2011kl.23:35
  • (0)


  Skal sette meg ned å skrive ferdig engelsken nå. Skulle vel vært ferdig for lenge siden, men takket være facebook, styr med noen venner osv. så ble det ikke før nå. Kjenner at jeg ikke gleder meg på å levere inn denne teksten imorgen, for dette blir lett en av de værste tekstene jeg noen gang har skrevet.

  Shit, kom akkurat på at jeg har en prøve imorgen også. Jaja, det kan jo bli spennende. Random :)
  Tror forresten jeg skal prøve meg på å lage et nytt design også, men har ikke en eneste idè om hvordan det skal være.

  -mari

 • Skal vi finne på noe idag?

  • 30.jan.2011kl.17:05
  • (0)


  Tror jeg har sett det der spørsmålet på facebook minst 5 ganger idag. Men kan jeg finne på noe? Eh, nei. Jeg sitter hjemme og skal skrive ferdig en historie på engelsk til imorgen jeg. Joda, er godt igang jeg....... 
  Har slappet av i hele dag etter UKM i går, noe som har vært sykt godt! Spist alt for mye potetgull og sjokolade, men herlighet, helg er helg.

  Men nå får jeg bare fortsette med stilen der jeg slapp.. Wish me good luck!


  Hah, pent! Tatt rett før jeg dro på Ukm igår. Ja, jeg har bare mascara på til en stor forandring.

  -mari

 • sånn "emo"innlegg igjen vet dere

  • 30.jan.2011kl.02:09
  • (1)


  Føler at det begynner å bli ganske mange av dem nå, men la gå.

  Jeg kommer aldri til å glemme den dagen jeg ble sammen med deg. Jeg var så glad. Endelig ble det oss to igjen. Jeg håper at det varer så lenge som mulig. Jeg glemmer aldri den natten du sa du elsket meg. Smilet mitt vokste, det kunne ikke bli større. Du var full, det var jeg fullstendig klar over. Men jeg svarte at jeg elsket deg også. Jeg kommer alltid til å elske deg. Uansett!

  Du vet hvor redd jeg er for at andre skal ødelegge for oss. Og jeg skjønner hvordan du har det og jeg prøver å gjøre alt jeg kan for at du ikke skal føle at andre skal ødelegge for oss, men det er ikke lett. Jeg vet ikke alltid hvordan du har det og jeg kan ikke noe for det.

  Jeg vil ikke miste deg, skjønner du det? Jeg vet vi har diskutert/kranglet litt for mye i det siste, men det er ikke meningen!
  For jeg elsker deg. Jeg vil ikke miste deg for noe her i verden!

  -mari

 • ukm

  • 30.jan.2011kl.00:28
  • (1)


  Dagen idag har vært sykt lang, men kjempemorsom! Startet med at Pia kom å hentet meg og kjørte til Surnadal for å delta med 2 danser på UKM. Har vært alt for stressa også, siden den ene dansen var ikke ferdig ennå. Det endte opp med improvisasjon på full guffe på scenen, men fikk gode tilbakemeldinger, selv om vi ikke visste helt hva vi holdt på med selv.

  Du må jo tro at Mari Løvik har gjort sine fail idag også. Tar aldri feil med den! Det værste var vel da jeg klarte å tryne i en røykmaskin på scenen. Heldigvis så var det generalprøve/ teknisk prøve. Men det var jo folk som så på anyway. Etter det har jeg vel klart alt fra å faile på sminke, nesten tryne ved å gå på et skilt and so on.

  Men dagen har vært knall! Tror egentlig ikke vi har noen sjangs til å gå videre, men vi hadde det i det minste gøy på scenen idag.


  Bildet er tatt fra www.trollheimsporten.no


  Jeg har forresten blitt sponset! www.figurstrikk.no skal sende meg noen strikk som jeg skal teste ut så fort jeg får de. Jeg kommer til å gi tilbakemeldinger på produktet og du må tro jeg gleder meg!

  -et stk. trøtt mari

 • sorry

  • 29.jan.2011kl.09:17
  • (0)


  ...for sykt dålig blogging de siste dagene, men har vært opptatt hele tiden. På torsdagen for eksempel; Var på skolen, danset, fikk besøk av Pia og danset enda mer, dro på zumba og enda mer dansing. Hah, livet mitt handler jo bare om dans.. neida!

  Nå har jeg akkurat våknet og skal snart ta turen ned til badet for å ordne meg. Drar til Surnadal på UKM klokka 11. Herlighet, kjenner det blir en hektisk dag, menmen!


  oioioooi, gammelt bilde!


  -mari

 • Gratulerer så mye med dagen, guttenmin!

  • 29.jan.2011kl.00:09
  • (1)


  Nå fyller du hele 17 år og bare et år igjen til du får lov til å kjøre bil, kjøpe røyk og alkohol selv osv. Jeg er kjempeglad i deg, guttenmin. Og jeg håper du skjønner det! Jeg er også veldig glad for at jeg har fått sjangsen til å bli kjent med deg, sånn skikkelig.

  For bare to dager siden, så hadde vi vært sammen i 2 måneder. Men det føles så mye lengre ut! I hvertfall for meg. Tiden går så sinnsykt fort når jeg er sammen med deg, men det er ikke så rart når du får være sammen med en du er så veldig glad i heller.

  Håper at vi får en fin dag sammen idag/imorgen. Er kjempeglad i deg, guttenmin ♥  -mari

 • jeg blir gal

  • 27.jan.2011kl.09:31
  • (1)


  Er så sykt stress på skolen for tiden. Tenkte jeg skulle legge ut en liste, slik at jeg har litt mere kontroll selv over hva jeg skal gjøre.

  * Skrive 2 filmmeldinger som skal være ferdig til mandag
  * 1 historie på engelsk som skal være ferdig til mandag
  * Prosjekt om tobakk skal være ferdig og framføres imorgen
  * Gjøre ferdig 2 danser til imorgen
  * Øve til en musikkprøve til mandag

  Omfg, kjenner jeg meg selv godt nok, så blir ikke noe av det her gjort.. JAJA, dette kan bli gøy! Har ikke tid til å gjøre dette før søndag anyway. Se bort fra dansingen, for det skal jeg gjøre fra rett etter skolen til sent på kvelden sammen med Pia både idag og imorgen.


  Ohyeah, sleepyface. Neida, det er bare pisskaldt på bibloteket. Gidder ikke å sitte på klasserommet når du ikke får høre på musikk engang. I know, gjør en stor sak ut av ingenting, men er jo bare 14. Skylder på den!

  Wish me good luck!

  -mari

 • sliten

  • 27.jan.2011kl.00:17
  • (0)


  Har vært i Surnadalen siden skolen var ferdig idag nesten. Har prøvd bunaden min som var ferdig, defor fikk jeg den med meg hjem idag! Lykke!!!
  Har også kjøpt litt klær og sminke til UKM som er på lørdagen. Kan vise dere innkjøpene og bundaen imårgen hvis jeg orker å ha den på meg, igjen.

  Etter jeg kom hjem ble Lina med meg hjem, siden det var lenge siden jeg hadde møtt henne! Så på Mean Girls og koset oss. Så sykt koselig å møte henne igjen ♥

  I morgen blir det vel dansing hele dagen, igjen. Er nødt til å gjøre ferdig 2 danser, føler at vi har det litt travelt, men det får jo så være!


  Bilde fra da vi var å badet på kvelden i sommer. Kos!

  Men nå bør jeg vel legge meg, siden det kommer til å bli en lang dag imorgen.

  -mari

 • lang dag imorgen

  • 25.jan.2011kl.23:44
  • (1)


  Kjenner jeg gruer meg til dagen imorgen. Føler meg så syk at jeg orker egentlig ikke på skolen, men jeg må. Skal først på skolen, danse etterpå, dra til surnadal og shoppe litt før jeg skal på den første konf.undervisningen i år. Gruer meg!

  Jeg tror neppe jeg får tid til å blogge imorgen. Kanskje jeg skriver på kvelden, men vi får se.


  Nå fikk jeg bare lyst på oreokake..

  -mari

 • mari løvik

  15 år gammel jente som blogger om litt av hvert. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger på hva dere synes om bloggen min! For kontakt/spørsmål: mari.lovik@yahoo.no

  Kategorier


  Blogg FORSIDEN KONTAKT OM MEG OUTFITS

  Arkiv


  Januar 2012 Desember 2011 August 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Oktober 2009

  Design:

  Ina Anjuta
  hits