Mari -
Forside Add meg Om meg Kontakt

shit ass

 • 28.feb.2011kl.21:18
 • (0)


Laderen min har gått istykker, og siden olaa har den laderen jeg egentlig bruker, så får jeg ikke blogget eller vært på min egen data på en stund. Iallefall til jeg får tilbake laderen min. :)
Akkurat nå blogger jeg fra dataen til pappa og ser på Top Model. Er så sykt godt å ha ferie nå. Vil virkelig si at det var en lettelse å få fri fra skolen nå.
Gad, så random blogging! Men jeg og Pia skal ordne mågjørevideo snart og vi har masse forslag fra før, men har det flere forslag så kom med dem så fort som mulig.

Resten av ferien skal jeg vel tilbringe hjemme, være med venner og kjæresten. Har jeg forresten fortalt dere at dansegruppen jeg var med i på UKM har gått videre til fylkesmønstringen? Var litt sjokkerende nyhet å våkne til med tidenes groggye stemme. Menmen, blir jo kjempegøy! Jada, Olaa! BIG DEAL :)))))))))))

Men nå skal jeg avslutte dette innlegget før dere sovner!

Bildegopplasteren funker ikke, så null selvdiggerbilde idag... FYL! neida

-mari

 • Home again

  • 27.feb.2011kl.19:37
  • (2)


  For øyeblikket sitter jeg og Olaa på kjøkkenet hjemme hos han. Har vært på hytta deres inatt, så har ikke hatt tilgang til data. Tror du ikke mobilen min døde lørdagsmorgenen og jeg hadde ikke med meg lader? fml. Men fikk låne meg lader nå, så jeg lever over til imorgen. Skal forresten dra hjem imorgen, slik at mamma og pappa slipper å savne meg så mye... hehehehe...

  Har vært skikkelig kos på hytta! Har aket sammen med Olaa og lillesøsteren hans, grillet, spilt kort og yatzy, sett litt på TV og lagt masse prinsessepuslespill. Jeg har ikke tatt bilder i helga, siden jeg ikke orket å ta med meg kameraet pluss at mobilen min var død. Menmen! Olaa hadde med seg kameraet sitt og i følge han så skulle han legge ut bilder på bloggen. Yey!

  Håper Malin er fornøyd med at jeg har blogget nå, selv om det var et j***** tamt innlegg!  -mari

 • vinterferie og hyttetur

  • 25.feb.2011kl.16:06
  • (2)


  Nå har endelig vinterferien startet og den skal bli så bra! Skal dra til kjæresten og dra på hytta hans fra imorgen til mandag. Blir kos ♥
  Ellers så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Skal mest sannsynlig til Kristiansund en tur, men vi får se.

  Okey, det eneste jeg skulle si ifra om nå, var at jeg tar bloggpause fra idag til mandag.


  -mari

 • chill dag

  • 24.feb.2011kl.17:36
  • (0)


  Etter skolen ble pia med meg hjem og dro til henne akkurat nå. Tenkte å ta meg friheten til å blogge, siden det har vært så lite i det siste. Er litt mye som skjer for tiden som jeg ikke er så keen på å skrive her. Får se om jeg skriver det en annen dag. Er vel ikke noe mer å si av at det ble styr av en stil jeg skrev igår. Lol

  Menmen! Ikveld blir det volleyball og zumba rett etterpå. Ohyeah, kjenner musklene holder på å ødelegge genseren min akkurat nå ja.. hah


  SØTA HEHEHEHEHEHE..... eh, nei

  -mari

 • vinterferien er rett rundt hjørnet!

  • 24.feb.2011kl.00:39
  • (0)


  Kjenner jeg gleder meg noe sykt til ferien nå. Skal være med kjæresten på hytten og være der noen dager. Blir kos!
  Skal kanskje en tur til Kristiansund for å besøke søstra mi, sånn at hun kan klippe håret mitt, uuææh...

  Dagen idag har gått til å skrevet en stil på engelsk i 3 timer, noe som jeg følte gikk sykt dårlig. Siden jeg ikke har fantasi for øyeblikket, så skrev jeg en sann historie. For dere som har fulgt med på bloggen min en god stund, skjønner kanskje hva jeg mener når jeg skriver at jeg har skrevet ut ifra mitt eget liv.
  Heihei, lærer! Fikk jo høre at du leste bloggen min. Nå vet du i hvertfall at jeg skrev fra mitt eget liv. Kanskje du skjønner hvorfor jeg ikke vil si noe om det? :)

  Yeye, whatever. Imorgen skal jeg på skolen, så til bestemor for å finne noen ski til hytteturen jeg skal på. Yey, Mari i villmarka. Ny serie kanskje?
  Anyway! Ville bare slenge inn et lite inlegg før jeg legger meg, siden jeg blogger så lite for tiden. Men nå må jeg legge meg hvis jeg skal komme meg opp imorgen!

  Hva synes dere om det nye designet btw? Ja, det er et gratisdesign fra en blogg.  Nytt design kommer så fort som jeg får tatt noen bilder til headeren.

  -mari

 • slappfisk

  • 22.feb.2011kl.17:22
  • (1)


  Har ligget godt plasert i sengen min med dynen over meg og sett på greys anatomy og frustrerte fruer en liten stund nå. Har vært nære på å sovne, men har klart å holdt meg. 
  Bare for å skryte litt, så fikk jeg 5 på bolleprøven som jeg har mast så mye på i det siste! Og dere husker sikkert oppgavene i mat og helse som jeg skulle jobbe med sikkert hver dag, men gjorde det på skolen istedenfor? 5+. Yeah, you heard me! Ooog bare for å skryte enda mer; 5 på en filmmelding! Hell yeah, det ble feiret med 2 påskeegg når jeg kom hjem.

  Snart er det tid for dans igjen! Har ikke vært med på nesten en måned. Rart å tenke på, siden jeg danser hver dag. Men om dere skjønner, så er det kulturskolen. Holder på å lærer en dans til en av sangene som er med i Grease. Når jeg var mindre så jeg på den filmen neste hver dag. Heh, ikke at den var så bra at det gjorde noe.

  Men nå skal jeg skifte og stikke på dans. Skal prøve å få blogget senere ikveld, selv om jeg ikke vet hvor mye jeg orker.
  BTW!! Jeg farget håret mitt igår! Ikke at du så noen forskjell, ble bare kvitt rødskjæret. Men du må jo tro at smarte meg glemte å ha oppi selve fargen når jeg skulle prøve å gjøre det selv igår. Så jeg sto jo der og hadde oppi bare den "væsken" som skal blandes ut. Kanskje blondfargen ikke har kommet ut helt ennå..


  Peace out.


  -mari

 • kos dag

  • 22.feb.2011kl.00:31
  • (5)


  Har hatt besøk av Pia i nesten hele dag. Har vel for det meste bare hørt på musikk, snakket med folk og slappet av. Tok forresten noen bilder som jeg skal legge ut nuh.

   

  Ohyes, gidder ikke å legge ut flere nå. Natta !

  Og BTW til dere som kommenterer "anonymt"; Ikke gidd å kommenter "åhærregud, som dere hermer! Fyfaen, fant dere ikke på noe selv?"
  Altså, jeg og pia kjedet oss og bestemte oss for å kjøre på med skikkelig fjortis'style. Dere er ikke forbilder til oss. Vi ser ikke opp til dere og vi bryr oss fint lite om hva dere skriver. Back off, bitches :)

  -mari

 • kreativ overskrift

  • 20.feb.2011kl.17:55
  • (1)


  Jeg lover at jeg skal prøve å komme med vurderingen av figurstrikkene ikveld, men det blir når jeg kommer hjem. Jeg vet jeg er treig, men bedre sent enn aldri.

  For øyeblikket sitter jeg, Olaa og lillesøsteren hans nede på rommet og slapper av. Prøver å få igjen varmen etter vi var ute for en liten stund siden. Sykt gøy for dere å lese om dette, men kommer et bedre innlegg når jeg kommer hjem.

  -mari

 • helg!

  • 18.feb.2011kl.17:20
  • (6)


  Endelig er det helg igjen. Skal nemmelig tilbringe tiden sammen med kjæresten. Drar dit imorgen og blir der til søndag, så tviler på at det blir så mase blogging. Menmen, dere overlever vel. :)

  Dagen idag har gått til å ha intervalltrening på starten av dagen, noe som kjentes sykt godt. Var et rent h******* å jogge/gå i 20 minutter uten pause, men klarte det faktisk. Okey, se bort fra de 3 gangene jeg tok 10 sekunders pauser. Menmen, nok om den gymtimen!
  Hadde naturfagprøve idag forresten. Er fornøyd bare jeg fikk til å svare på noe.

  Oi shit, klarte akkurat å sovne, så innlegget kom litt senere ut enn det jeg tenkte.


  Men nå skal jeg lage meg litt mat (fjordland ♥ ♥ ♥), pakke ned litt klær til helgen og slappe av. Så vi snakkes!

  -mari

 • Jeg dør litt.

  • 17.feb.2011kl.17:07
  • (4)


  Til dere som kommenterer "anonymt" ; Tro meg, det er utrolig tragisk at dere ikke klarer å skrive hvem dere er engang. Sleng så mye dritt dere kan om meg, men ikke gidd å vær anonym lengre. Jeg ler hver gang jeg ser hva dere skriver, for dere tror dere er sååå anonyme. Funfun :)

  Anyway. Idag hadde vi filmpremiere på skolen av noen filmer vi har laget i klassen. Selvfølgelig så måtte vi pynte oss litt, så både kjole, tynn strømpebukse og høyhelte sko ble med på skolen. Utover dagen så følte jeg meg ikke helt bra, så jeg dro hjem i 12 tiden. Klarte jo såklart å sovne på min herlige sofa fra den var 1 til 4. Sykt herlig, men måtte forte meg opp for å lage mat til pappa kom hjem.

  I går tok vi forresten klassebilde og portrettbilde! Kan ærlig si at jeg er mer fornøyd med porettbilde i år, for det i fjor så særriøst ikke ut.


  Klassebildet. Vi har aldri fått til et bra bilde sammen, men denne gangen ble det jo bra!  Litt sløve øyner, men det var tidlig på dagen. Hva synes du?

  -mari

 • mari løvik

  15 år gammel jente som blogger om litt av hvert. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger på hva dere synes om bloggen min! For kontakt/spørsmål: mari.lovik@yahoo.no

  Kategorier


  Blogg FORSIDEN KONTAKT OM MEG OUTFITS

  Arkiv


  Januar 2012 Desember 2011 August 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Oktober 2009

  Design:

  Ina Anjuta
  hits