Mari -
Forside Add meg Om meg Kontakt

torsdag

 • 31.mar.2011kl.21:26
 • (0)


Tok meg rett og slett fri fra bloggen igår, for å slappe av litt imellom skolen,dans og konfirmasjonsundervisning (var på lensmannskontoret, weeeey..... ). Ikke det at det var så mange som savnet et nytt innlegg på denne siden heller, men ville bare si ifra, hehehee.

Begynner å bli veldig klar for helg nå, selv om det frister mer å slappe av. Menmen, fikk slappet av litt ista med å sove i nesten 2 timer. Snart blir det paradise og pizza også! Hvem tror du ryker ut?

Får nesten se om jeg får tid til å blogge imorgen. Skal først på skolen, så til en annen skole for å øve på dans, kanskje Surnadal (usikkert) og jeg er nødt til å pakke til helgen. Typisk meg at jeg sikkert ikke pakker før det er 10 minutter til vi skal dra.. Way to go!

Vil bare si ifra med en gang om at det blir null blogging på lørdag og søndag. Hvis jeg kommer hjem tidlig nok på søndagen og ikke er helt utslitt, så skal jeg få til å slenge inn et innlegg. Men kjenner jeg meg selv rett, så sovner jeg med en gang jeg kommer hjem.

Hoho, bare fordi det har vært sykt boring på skolen de siste dagene.

-mari

 • Jeg har ikke ord

  • 29.mar.2011kl.21:04
  • (18)


  Egentlig er jeg ikke den personen som tror på alt som blir sagt, men i det siste har det vært ekstremt mye av det jeg har fått hørt som er ekte. Jeg føler meg brukt og jeg tror ikke jeg er den eneste som føler det sånn. Hvordan er det mulig å oppføre seg sånn? Jeg har fått høre "Særriøst, voks opp 2 år" ganske mange ganger nå. Hvem av oss er det egentlig som skal vokse opp mest av oss?
  Kanskje du er gamlere enn meg i alder, men hva med i hodet? Jeg sitter ikke å sier at jeg er så mye bedre enn deg, men det er ikke jeg som har byttet mellom 3 forskjellige personer etter det gikk rent til hel****e. Jeg hadde ikke hjerte til å gjøre noe sånt om deg, selv om jeg har masse forskjellig som har blitt sagt.

  Det virker som om jeg ikke bryr meg om deg lengre, men aner du hvor mye jeg har grått over deg? Både av å være såret, forbanna eller rett og slett lattertårer. Tenk på å synke så lavt! :)
  Hvis du virkelig hadde elsket meg, så hadde du ikke gjort noe sånt. Jeg føler meg brukt. Skjønner du egentlig det? Jeg gidder ikke engang å prøve å snakke med deg. Ingenting blir bedre av å snakke med deg. Savnet er der, men det begynner å forsvinne nå.

  Du er ikke verdt det. Jeg vet ikke hvor mange jeg har hørt det fra, men det er mennesker med vett i hodet. De få personene som jeg stole helt på. Det er de vennene som alltid støtter deg, uansett hvor, når og hvorfor. Jeg er glad jeg har funnet ut hvem jeg kan stole 100% på, og de jeg ikke kan stole på. Jeg er så glad i dere som faktisk gidder å bry seg. Men at dere holder ut, det skjønner jeg ikke helt lengre. Det har vært alt for mye klaging fra min sin side, og det er jeg veldig lei meg for. Jeg føler det går masse utover dere, selv om jeg ikke vil det. Men dere må vite at jeg alltid er her for dere også, uansett.  


  Disse 4 er gull verdt. Jeg har ikke mange venner som jeg stoler på, men disse kan jeg snakke med om alt, uansett hva! Er så glad jeg fikk sjangsen til å bli kjent med dere. Love' u ♥
  

  Men du vet godt hvem du er. Jeg håper for din skyld at du forandrer deg. Blir til den personen jeg kjente, ikke den som ble ukjent for meg. Jeg føler at jeg ikke kjenner deg lenger, men det får bare være. Du gir jo faen uansett, ikke sant? : )

  Hva synes du om sånne personer?

  Og btw; ikke kom med den kommentaren om "ååh, det er så unødvendig å legge ut sånn på blogg blablabla. Jeg veit konsekvensene og hvor "dumt" det er, men jeg velger det selv. Har du noe imot det? Send med et brev på blogsoften min.

  -mari

   


   

 • blæh

  • 28.mar.2011kl.18:30
  • (3)


  Dro hjem fra skolen rundt 11, siden jeg hadde vondt i halsen, hodet og hele kroppen. Det kom ikke som et sjokk at det var jeg som kom til å bli syk igjen. Men så lenge jeg blir frisk til helgen, så er jeg glad! Ellers har dagen gått til masse soving og sett på TV. Vurderer nesten og ta noen situps, siden jeg som sagt får så dårlig samvittighet. Gjett hvem som tok over 250 situps igår da? Kjenner six-packen blir bare større og større for hver dag ass. HEHEHE...nei

  Hva har du gjort idag?
  Har du noen treningstips?

  -mari

 • chill

  • 27.mar.2011kl.19:27
  • (5)


  Dagen idag har gått til å se film i den herlige onepiecen og slappet helt av. Og siden jeg får så sykt dårlig samvittighet av å ligge på sofaen hele dagen, så skal jeg danse nå. Hah, viktig informasjon!
  Kjenner jeg gleder meg sykt til den uka som kommer. Blir masse dansing, siden det er fylkesmønstring i helga som kommer. Håper på å få treffe masse trivelige folk og ha en super helg sammen med de.

  åååh, så alvorlig!

  -mari

 • bildeer

  • 26.mar.2011kl.23:27
  • (2)


  Har ikke noe spesielt å blogge om, så det kommer heller noen bilder som beskriver hva jeg har gjort de siste dagene.


  Tilbringt tiden min inne, siden været har vært sånn de siste dagene

  Tilbringt tiden sammen med denne herlige kattepusen


  Jobbet med verdens værste maske ever! Særriøst, har aldri vært så mislykket med noe før1

  Og sist, men ikke minst! Tatt 1001 bilder av meg selv med tidenes største genser!

  -mari

 • daff lørdag

  • 26.mar.2011kl.19:01
  • (4)


  Har ikke gjort noe annet enn å male på noe som skal leveres i K&H snart. Måtte jo finne på noe jeg også, siden jeg ikke gidder ut i dette været. Men jeg har fått tatt noen bilder som jeg skal legge ut i et eget innlegg. Nå skal jeg nemmelig sette meg ned og ta igjen noen episoder med frustrerte fruer jeg har gått glipp av!

  Hva har dere gjort/skal idag?

  Nyydelig bilde, men la gå!
  -mari

 • fredag

  • 25.mar.2011kl.15:59
  • (1)


  Det er fredag og det betyr bare en ting; helg! Gud, så godt det føles etter 2 timer naturfag på slutten av skoledagen. Det blir jo verdt det når du sitter og hører på noe du egentlig ikke forstår så mye av, men du prøver. Ohyes.

  Snart skal jeg dra til Surnadal sammen med Pia og bli der noen timer, før jeg skal hjem og spise sånn hjemmelaget pizza. Yummy!
  Hva skal dere idag/ikveld?

  Gammelt og random bilde, men har ingen på lager..
  -
  mari

 • besøk

  • 24.mar.2011kl.15:53
  • (0)


  Sitter hjemme i sofaen sammen med Pia. Har vært egentlig en OK skoledag. Satt i 2 timer og hørte på noen som snakket og rappet. Gikk jo greit, helt til jeg ikke kjente bakdelen min lengre. Eh, det var litt lol. Menmen! Skal prøve å få med meg Pia nedover på butikken nå, siden jeg er sykt keen på noe godt. Ikke at det kom som det sjokk da men.

  Senere ikveld står volleyball og paradise på programmet, så det blir en ganske chill kveld.
  Hva skal dere senere idag?

  -mari

 • syk

  • 23.mar.2011kl.15:28
  • (0)


  Så heldig som jeg er, så har jeg blitt syk. Eller, vet ikke om jeg kan kalle det å ha en mild forkjølelse syk. Men jeg ble hvertfall hjemme fra skolen idag. Begynner å føle meg bedre allerede! Random.
  Nå sitter jeg og venter på at klokken skal bli 16:05, for da starter nemmelig Veronica Mars. Ser også på noen klær fra h&m. Kanskje jeg legger ut en ønskeliste på bloggen senere idag.

  -mari

 • MOT

  • 22.mar.2011kl.17:04
  • (1)


  Ikveld skal jeg på MOT møte sammen med noen fra klassen + foreldre. Kan jo bli spennende det! Vet ikke helt hva vi skal, men det er vel mest om å stole på hverandre og bli bedre kjent. Men først blir det dans. Har ikke vært med på evigheter, så hvordan det går kan jo bli en annen sak.

  Nå skal jeg bare skifte, så drar jeg! Kommer hjem til Paradise starter kan jeg tenke meg. wee!

  -mari

 • mari løvik

  15 år gammel jente som blogger om litt av hvert. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger på hva dere synes om bloggen min! For kontakt/spørsmål: mari.lovik@yahoo.no

  Kategorier


  Blogg FORSIDEN KONTAKT OM MEG OUTFITS

  Arkiv


  Januar 2012 Desember 2011 August 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Oktober 2009

  Design:

  Ina Anjuta
  hits