Mari -
Forside Add meg Om meg Kontakt

besøk av den beste

 • 25.sep.2010kl.16:52
 • (1)


har altså besøk av Sara! Har vel ikke gjort så masse, men vi har tatt fullt av webcambilder. Tro meg, vakkerhet!

 

Tja, trenger jo egentlig ikke å si så mye mer om bildene.. hehee

Har bare vært på butikken en tur, så nå skal vi snart på badet for litt ordnings av hår og sminke, så bærer det av  gårde til hallen på filmkveld!

Så vi blogges senere!

-mari og sara ♥

 • Hjelp!

  • 22.sep.2010kl.16:53
  • (0)


  Det er nødt til å være noe kødd med blogsoft for tiden, for plutselig så har jeg 3100 lesere, noe som jeg tviler på stemmer.

  Anyway! Senere i dag/kveld så stikker jeg til Surnadal på korøving sammen med Kristine, noe som blir kos! Skal være med på noe som heter "Det store korslaget" (ikke det som sendes på TV), men et lokalt arrangement.

  Tror jeg skal legge ut outfitet som jeg skal ha i kveld, men da må jeg jo skifte først, siden jeg sitter i mitt rosae superundertøy. Føler med så hot her jeg sitter! næt

   


  Denne herligheten her stikker jeg på kor sammen med ♥

  -mari

 • Sliten

  • 15.sep.2010kl.16:13
  • (0)


  Er helt utslitt etter skoledagen som besto av 3 timer skriving i engelsk. Tror jeg aldri har vært så lei av å skrive før!
  Kunne lagt ut historien/stilen som jeg skrev, men vi får nesten se litt på den..

  I kveld stikker jeg på korøving sammen med mamma, så skal jeg hjem for å sove. Har vært så masse for tiden, så i kveld skal jeg legge meg tidlig.

  Kjedet meg ikke lite heller da, under skrivetimene, og siden jeg brukte egen pc, så tok jeg meg friheten til å ta tusen webcambilder av meg selv, hvor jeg viser hvor masse jeg kjedet meg..

   


  Pluss at det var iskaldt


  ÅÅÅH, PENHET <3<3<3<3<3<3

  -mari

 • I det siste..

  • 12.sep.2010kl.20:29
  • (2)


  Har jeg følt meg som om jeg ikke har eksistert. Jeg har følt at jeg har gjort noe galt, uten at jeg ikke skjønner hva jeg har gjort. Jeg har prøvd det jeg klarer med å ikke føle det sånn, men gjør det uansett. Jeg skjønner det bare ikke!

  Jeg bli sur, forbannet, skuffet/lei meg og usikker. Vennene skjønner ikke hvorfor jeg bryr meg så masse, for jeg har ikke noen spesiel grunn. Gjort er gjort, jeg kan ikke gjøre noe mer med saken.

  Jeg har funnet ut hvilke venner jeg kan stole på, og hvem jeg ikke kan stole på. jeg er så utrolig glad for at jeg har de vennene som stiller opp, får meg i bedre humør og ikke spør så sykt om hva det er.

  Det er så godt å nesten glemme negative ting når jeg er ute sammen de som gjør meg i godt humør, men når jeg er alene, så kommer de tilbake. fuck it


  Okey, nå skal jeg stoppe, måtte bare få det ut. :)

  Gidder btw ikke å sjekke om det er skrivefeil elns nå.

  -mari

 • filmkveld

  • 12.sep.2010kl.01:49
  • (0)


  Jæddæ, da hadde jeg kommet hjem fra filmkveld da.

  Råkoselig, selv om jeg holdt på å dø av redsel, hehee.. Så the crazies (skrekk elns). Tror Øyvind og Torunn fikk litt vondt i hendene etter jeg holdt/kløyp(?) de.

  Olav kåre med sin fæncye onepiece :D

  jæddæ


  Øyvind som brukte meg som hodepute -.-

  Billiardspilling

  Øyvind som prøvde å få oss inn dit.. nevvah  Jæddæ, dette var litt av kvelden min i bilder. Tok ikke bilder da vi gikk nedover til coopen, der jeg holdt på å dø av skrekk etter den ekle filmen. heh

  I morgen vet jeg ikke hva jeg skal, men jeg tipper jeg skal slappe av. Så vi blogges sikkert da!

  -mari

 • oi, jeg hadde en blogg

  • 11.sep.2010kl.14:35
  • (0)


  Heh, sorry for fraværet. Skal ikke komme med unskyldninger på hvorfor jeg ikke har blogget. Hadde bare lagt den litt på hylla. :)

  Når jeg får tid, så skal jeg lage ny header. Føler at den jeg har er litt kjedelig, og jeg er så lei av å trykke meg inn på bloggen å se at jeg har den samme headeren som jeg har hatt siden sommeren. 

  I kveld skal jeg i hallen å se film sammen med noen folk, vet ikke helt hvem ennå, men de som skal; si ifra!

  Kan legge ut noen randome bilder som jeg har tatt i det siste.

  Fjortisburdag med kristine 

  tatt randome bilder og selvdiggerbilde..

  badet sammen med de beste (vet at lappen på trusa vises :))

  pusen min stjal frokosten min :(

  men er glad i hun fordi 

  ooog hatt besøk av den herligste 

   

  Steike, ble jo nok bilder! Men nå tar jeg å avslutter før jeg legger ut enda mer.. Kanskje på tide å årne seg også?

  -mari

 • mari løvik

  15 år gammel jente som blogger om litt av hvert. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger på hva dere synes om bloggen min! For kontakt/spørsmål: mari.lovik@yahoo.no

  Kategorier


  Blogg FORSIDEN KONTAKT OM MEG OUTFITS

  Arkiv


  Januar 2012 Desember 2011 August 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010 Februar 2010 Januar 2010 Desember 2009 November 2009 Oktober 2009

  Design:

  Ina Anjuta
  hits